در این ویدئو به توضیح دریافت وجه نقد از مشتریان اختصاص داده ایم و پس از ثبت عملیات دریافت ، گزارش تسویه را نیز شرح داده ایم.
در این ویدئو طریقه ایجاد گزارش مطالبات و بدهی اشخاص و ذخیره همان گزارش برای دسترسی سریع و بدون تنظیم مجدد توضیح داده شده است .
در این ویدئو به ایجاد و ساخت چند گزارش ساده از قسمت گزارش مرور حسابها پرداخته شده است. در ویدئو های بعدی گزارشهای کاربردی تر و چند مرحله ای را آموزش خواهیم داد.
در این ویدئو به توضیح محیط نرم افزار تاکید شده و سعی در آماده سازی اذهان برای مراحل بعدی جهت کار با گزارش مرور حسابها گردیده است. توصیه میشود این ویدئو را دقیق بررسی کنید تا در مراحل بعدی در اخذ گزارش ها به سادگی همراه ما باشید.
در این ویدئو نحوه صدور فاکتور فروش کالا به همراه توضیحاتی در خصوص نمایش مانده طلب یا بدهی اشخاص در فاکتور فروش و صدور فاکتور با چند تیپ قیمتی به صورت همزمان در یک فاکتور فروش توضیح داده شده است.
در این ویدئو به آموزش روش خرج چک از دسته چک شرکت که قبلا در نرم افزار اکاپ تعریف کرده ایم میپردازیم.
آموزش نحوه تعریف و ایجاد تفصیلی های شناور و زیر مجموعه آنها به طور کامل توضیح داده شده است. پیشنهاد میشود قبل از تماشا این ویدئو از ویدئوی توضیح تفصیلی شناور و تفاوت آن با سرفصلهای سنتی و شاخه ای استفاده کنید.
در این ویدئو نحوه تعریف سطوح کل و معین و تفصیلی را که به روش سنتی و شاخه ای قابل ایجاد است را در نرم افزار حسابداری تحت وب اکاپ توضیح میدهیم .
اگر به دنبال راهی برای مدیریت آسان تر ارسال صورتحساب های الکترونیکی به سامانه مودیان هستید، شما را به خواندن این مطلب دعوت می کنیم. در این مقاله، روش ها و مزایای ارسال صورتحساب را بررسی می کنیم تا به شما کمک کنیم تا فرآیند حسابداری خود را ساده تر و سریع تر کنید.
نرم افزار سامانه مودیان یکی از ابزارهای حیاتی برای کسب وکارها در دنیای امروز است. در این عصر دیجیتال، ارسال صورتحساب به صورت آنلاین نه تنها باعث تسهیل پروسه های مالی می شود، بلکه به کاهش خطاهای انسانی و افزایش سرعت کار نیز کمک می کند.
مهلت های قانونی در تبصره های قانون بودجه سال 1403 کل کشور که بایستی توسط دستگاههای اجرایی رعایت گردد.
به طور کلی بودجه سالانه از دو بخش بودجه عمومی دولت و بودجه شرکت ها، بانک ها و سایر موسسات دولتی یا وابسته تشکیل شده است. بودجه عمومی دولت به دو بخش عمومی و اختصاصی تقسیم می شود. منابع بودجه عمومی شامل درآمدها، واگذاری دارایی های سرمایه ای و واگذاری دارایی های مالی است. منابع بودجه اختصاصی نیز شامل درآمد شرکت ها و بانک ها، سایر دستگاه ها و موسسات وابسته به دولت است که در نهایت صرف هزینه های آن ها می شود.